Despre Noi

Despre Noi

Bun Venit!

WOODARCH desfășoară că activitate de bază tâmplăria și dulgheria din lemn care se finalizează în: case de locuit, căsuțe de vacanță, căsuțe de grădina, mobilier de grădina, obiecte de mobilier și decorative pentru amenajare spațiului interior privat și public.

Suntem o echipă care valorizează un mediu de viață ecologic și sănătos. Având în vedere aceste valori, ne-am organizat producția într-un mod în care să lase generațiile viitoare cu un mediu de viață demn.

Printr-o exploatare responsabilă urmată de o împadurire constantă, lemnul ne poate transforma mediul construit în unul sănătos și de durată.

*Lemnul

O resursă naturală regenerabilă, un material versatil care se integrează în orice decor, potrivit pentru orice tip de construcții arhitecturale și diverse aplicații, atât structurale cât și estetice. 

*Angajamentul nostru

Oameni pasionați în a prelucra lemnul în locuinte, spații pentru relaxare sau mobilier.

* Misiunea noastră

WOODARCH și-a propus să realizeze o relație echilibrată între natură și artă construcției, generând habitate sănătoase și durabile, atât pentru om cât și cursul naturii.

 Principii și Valori

Lumea a ajuns în faza în care trebuie sa învețe să se dezvolte pe principiile durabile. Valorile noastre se schimbă. Materialismul, consumismul, irosirea resurselor naturale, poluarea, mentalitatea aruncată și iresponsabilitatea dau în sfârșit loc unui nou mod natural de a trăi. Cercul se închide. Reclamăm legătura noastră originală cu natura, dar în mod modern. 

Respectul față de angajați

Noi credem în potențialul fiecărei persoane. Suntem o echipa formată din profesioniști, suntem onești, receptivi față de nou, flexibili și dornici de a realiza lucruri deosebite. 

Profesionalism în relația cu furnizorii

Acordăm o atenție deosebită selecției furnizorilor. Avem relații foarte strânse cu fiecare dintre aceștia, bazate pe încredere și respect reciproc. Selectăm doar furnizori care dețin certificări și exploatează responsabil.

Grijă față de mediul înconjurător

Pe tot parcursul activității noastre avem permanent în atenție impactul asupra mediului și reducerea acestuia.

Integritatea, corectitudinea, profesionalismul și încrederea sunt doar câteva din elementele definitorii ale echipei noastre

Credem că la baza oricărei relații de afaceri, de parteneriat sau, chiar de colegialitate ar trebui să existe câteva elemente comune, și anume: integritate, corectitudine, profesionalism și încredere.

Țintă spre rezultate excelente

Suntem preocupați de atingerea obiectivelor strategice stabilite.  Ne mobilizăm să ne îmbunătățim în permanentă produsele oferite și să reducem semnificativ amprenta de carbon a mediului construit, să fim într-un continuu progres urmărind pașii dezvoltării durabile. 

SUS