Colaborare

Colaborare

Căutăm colaborator în vânzarea Caselor construite în întregime din Lemn, a mobilierului pentru grădină, cât și pentru interior, atât pe piața internă, cât și externă.

Înainte de a începe o colaborare, avem nevoie de câteva informații despre activitatea dumneavoastră actuală, un CV și viziunea dumneavoastră.

Pentru a vă permite să vă concentrați asupra vânzării, vă oferim tot sprijinul nostru, cu echipamente de producție adecvate, ani de experiență cumulați și personal calificat – pe scurt, tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă crea o activitate deosebită.

Cu timpul, vă putem ajuta să formați o echipă pentru montaj alături de dumneavoastră, echipă care va fi instruită de către noi, cu scopul de a dezvolta puterea de acoperire a cererilor. Astfel, casa va ieși din producție sub formă de kit, urmând a fi coletată și notată, iar apoi transportată spre a fi montată la locul destinației de către echipa dumneavoastră de montaj, la început împreună cu unul sau doi coordonatori desemnați de către noi.

Vă invităm la sediul de producție, unde vom discuta în detaliu pașii posibili.

Vă mulțumim!

    SUS